"Jouw huis is je toevluchtsoord waar je volop van moet kunnen genieten"

Herken je dit?

Tijdens je verbouwingen stel je vast dat er iets fout loopt: je legt een nieuw dak en er loopt water binnen, er ontstaan scheuren in het stucwerk, er is een probleem met de elektriciteit, de ramen sluiten niet goed of de verwarming werkt niet… 


De ene aannemer wijst naar de andere of er wordt met de vinger gewezen naar de architect of de stabiliteitsingenieur. Deze laatste ontkennen uiteraard ook elke fout. 


Het resultaat is dat de werken blijven aanslepen en de problemen niet worden opgelost. 


null

Je wil kunnen genieten van je woning  In alle rust en zonder problemen. 

Je wil elke dag thuis kunnen komen in je huis


Jouw huis is je toevluchtsoord. Laten we het beschermen zonder rompslomp. 

Ben jij op zoek naar:

  • een huis dat voldoet aan jouw dromen: stel je voor dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat van je bouwproject, zonder zorgen over gebreken of vertragingen. 
  • Een stressvrije bouwervaring: je wil genieten van het bouwproces, wetende dat je wordt beschermd door juridische experts die eventuele obstakels uit de weg ruimen.
  • Je investering beschermen: het is je recht om te weten dat je investering in je huis veilig is en dat je ook krijgt waarvoor je hebt betaald. 
  • Iemand die je kan helpen in de juridische doolhof van het bouwrecht en een concrete oplossing biedt voor de problemen die je ervaart.
  • Iemand die je kan begeleiden en in mensentaal uitlegt wat je kan doen

Hoe verloopt het praktisch? 

Hoe een procedure praktisch verloopt is niet eenvoudig om uit te leggen. Het is immers zo dat elke procedure zijn uniek verloop kent. 

In eerste instantie zullen wij een gedetailleerd onderzoek doen van jouw juridisch probleem, zodat we een zeer goed zicht hebben op de concrete problematiek. Vervolgens krijg jij van ons een concreet advies: starten we een procedure op, doen we een voorstel aan de tegenpartij,... Zo kan jij de juiste beslissing nemen bij een geschil. 

Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag om tot een effectieve oplossing te komen voor het geschil. 

Wie zijn wij? 

Mr. Claude Verheyleweghen en Mr. Joyce Verdickt zetten zich bij Stricto samen in om jou helemaal te ontzorgen en zorgen ervoor dat je de weg vindt in het juridisch kluwen. Regels worden immers alsmaar complexer en het wordt steeds moeilijker om nog te weten wat je opties zijn. Wij helpen jou om een concrete oplossing te vinden voor jou probleem en leggen jou de verschillende opties voor en ook uit, zodat je effectief begrijpt wat de mogelijkheden zijn. 


Bij Stricto kom je terecht in een kantoor met een familiale sfeer. Dat wil zeggen: geen maatpakken, maar wel ervaring, communicatie en vooral menselijkheid. 


Wij vinden het belangrijk dat jij je gehoord vindt en dat je ook concreet geholpen wordt met je probleem.

Wat anderen zeggen...

Joyce heeft me enorm snel én deskundig geholpen bij de opmaak van mijn juridische documenten. Haar service was professioneel, ze legt de zaken duidelijk uit en als kleine zelfstandige vond ik haar tarief transparant en correct.

- Evelyne Mertens

Joyce heeft alle legal docs voor mijn zaak in orde gebracht. Ze heeft me snel geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd. Ik kende er zelf niet zo veel van, maar heb me nooit bezwaard gevoeld om vragen te stellen. Heel persoonlijk, toegankelijk en laagdrempelig, exact waar ik naar op zoek was!

- Djuli Bravenboer

Boek nu je adviesgesprek