Over Stricto

Wij willen jou helpen

Je wordt elke dag met heel wat regeltjes geconfronteerd, of je nu ondernemer bent of particulier. Het is bijna niet meer mogelijk om de bomen door het bos te zien. Dagelijks veranderen dingen en het wordt als maar moeilijker om te weten wat je moet regelen en wat niet.Of je wordt geconfronteerd met een geschil en je weet eigenlijk niet goed hoe je dit het beste kan gaan aanpakken. 


Wij zien dagelijks mensen die in de problemen komen omdat ze te veel vertrouwen hadden. Heel wat problemen kunnen namelijk voorkomen worden als je ook op voorhand weet wat je kan gaan doen en waar je op moet letten. 

Er is echter zo veel informatie beschikbaar, dat je nog heel moeilijk kan weten of de informatie die je hebt opgezocht nu de juiste is of niet. 


Het is dan ook onze missie bij Stricto om jou te helpen en begeleiden om weer inzicht te krijgen in alle regeltjes en jou te helpen wanneer je geconfronteerd wordt met een geschil. 


Stricto is anders dan andere kantoren. Wij houden van een snelle aanpak, eerlijkheid en een familiale sfeer. Bij ons dus geen maatpakken, maar wel correcte informatie en toegankelijkheid. 

Ons team

Claude Verheyleweghen 

Advocaat 

Joyce Verdickt 

Advocaat 

Caroline Roels 

Administratie