Juridisch starterspakket

Alles wat jij nodig hebt om met een gerust hart te ondernemen

+5 jaar

Ervaring

25+

tevreden klanten

Volledig op maat

Alle documenten worden op maat van jouw bedrijf geschreven

Vaste prijs

Geen onverwachte kosten of erelonen. Er wordt gewerkt aan een vaste prijs

In mensentaal

Ik zorg ervoor dat jij echt begrijpt wat er in je documenten staat 

Het recht in mensentaal

In mijn carrière als advocaat werd ik vaak geconfronteerd met geschillen en problemen omdat er geen duidelijke afspraken werden gemaakt. Als ik ondernemers dan vroeg naar hun algemene voorwaarden kreeg ik documenten die ergens gekopieerd waren van het internet, die niet waren afgestemd op hun bedrijf of die compleet onleesbaar en onduidelijk waren. Ik stelde mij dan ook zo vaak de vraag: als ik de zinnen al 3 keer moet lezen, hoe zit het dan met iemand die geen juridische achtergrond heeft? 

Ik ontdekte dat heel wat ondernemers ook niet wisten wat er in hun algemene voorwaarden stond: ze hadden zich er eigenlijk nog nooit mee bezig gehouden. Nochtans zijn algemene voorwaarden, hoewel ze niet verplicht zijn, zo belangrijk.

Goede algemene voorwaarden kunnen ervoor zorgen dat jij als ondernemer veel makkelijker kan omgaan met problemen, zoals klanten die niet betalen, klanten die hun afspraken niet nakomen of klanten die annuleren. 

Met goede algemene voorwaarden kan jij onmiddellijk ingrijpen als er iets fout loopt. Dit zorgt ervoor dat je veel minder geld en tijd verliest. Het zorgt er ook voor dat je veel minder stress ervaart als er dan iets fout zou lopen. 

In het afgelopen jaar heb ik al heel wat ondernemers geholpen naar goede algemene voorwaarden. Ik denk samen met jou mee: want jouw bedrijf is uniek! Wat jij nodig hebt, is anders dan wat een andere ondernemer nodig heeft. Als advocaat heb ik ervaring met geschillen. Ik zie dus op voorhand waar iets fout kan lopen. Ik zorg er daarnaast ook voor dat je jouw algemene voorwaarden ook begrijpt, zodat je weet wat je kan doen als er iets gebeurd. 


Dit zeggen anderen…

Geen vraag is te veel voor Joyce, aanrader!


Sarah Laenen

Heel persoonlijk, toegankelijk en laagdrempelig, exact waar ik naar op zoek was!

Djuli Bravenboer

Ze was goed bereikbaar bij vragen en dacht met me mee.


Chloé Wolfs

Hoe verloopt alles?

Kennismaking

Na de aankoop maken we een afspraak. Deze afspraak kan zowel online als in mijn kantoor in Lembeek plaatsvinden. 

Tijdens deze afspraak leer ik jou bedrijf beter kennen. Zo weet ik exact wat je nodig hebt en ook wat jouw bezorgdheden zijn. 


Aan de slag

Vervolgens ga ik voor jou aan de slag en maak ik al je documenten klaar: je algemene voorwaarden, een privacy- en cookieverklaring, een overeenkomst en een disclaimer. 

Je ontvangt al je documenten ten laatste 1 maand na onze eerste afspraak.


Toelichting

Zodra ik klaar ben krijg je alles toegestuurd. We plannen vervolgens een laatste gesprek in. 

Tijdens dit gesprek overloop ik met jou al je documenten. Zo kan ik nog enkele aanpassingen doen indien nodig en zorg ik ervoor dat je alles goed begrijpt en vooral: dat je alles correct kan gebruiken!


Overtuigd? Wacht niet langer!