Ik ben Joyce Verdickt, advocaat gespecialiseerd in arbeids- en sociaal zekerheidsrecht.
Maar mijn verhaal begon niet in de rechtbank.
Ik studeerde eerst criminologie, daarna rechten. Tijdens mijn stage bij Nolmans & Croonen en later bij Claude Verheyleweghen kwam ik in aanraking met arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Dat bleek mijn passie: de plek waar recht en échte mensen samenkomen. Ik behaalde mijn manama Sociaal Recht met onderscheiding en ben sindsdien helemaal gespecialiseerd in dit vakgebied.
Maar wat mij écht anders maakt: ik ken jouw wereld van binnenuit.
Als student werkte ik meer dan 10 jaar in de traiteurwerled: eerst bij traiteur Matton in Halle en nadien bij keurslager Bruno & Ann in Sint-Genesius-Rode. Ik stond mee in de keuken of het atelier, in de winkel en op events. Ik weet hoe hard het knokken is, hoe zot de uren soms zijn, hoe frustrerend het kan zijn als een medewerker niet opdaagt of ziek valt.
Kortom: ik heb het geleefd.
Ik weet wat de impact is van personeelsproblemen op jou, je klanten én je team.
Die ervaring combineer ik vandaag met mijn juridische expertise. Dat maakt dat ik jou niet enkel advies geef, maar écht praktische oplossingen aanreik – afgestemd op de realiteit van de voedings- en eventsector.
Mijn stijl:
Recht voor de raap.
Geen gezever, wel concrete stappen.
Met een vleugje humor, want ja: ook in personeelsdrama’s mag al eens gelachen worden.