Algemene voorwaarden?

In dit gratis e-book ontdek je

een antwoord op de meest gestelde vragen 

Wij helpen jou als ondernemer om je juridische zaken op orde te krijgen

Wij helpen jou op elk ogenblik

Of je nu op zoek bent naar goede algemene voorwaarden, of reeds betrokken bent in een geschil: wij kunnen jou op elk ogenblik helpen en bijstaan. 

No nonsens- aanpak

Verwacht geen strakke maatpakken of verkoopspraatjes. Wij denken met jou mee en geven onze eerlijke visie op Jouw probleem. Down to earth en eerlijk.

Waarom kiezen voor Stricto?

Als ondernemer wordt je regelmatig geconfronteerd met vragen. Je krijgt een brief opgestuurd, je hebt een klant die niet betaald, je wordt geconfronteerd met annulaties en ga zo maar door. 

Je gaat regelmatig op zoek naar antwoorden op het internet of op sociale media maar vindt daar zo veel antwoorden dat je niet meer weet wat het juiste antwoord is. 


Bij Stricto hebben we er onze missie van gemaakt om ondernemers te helpen op elk moment: bij de opstart van je onderneming, bij het opstellen of ondertekenen van contracten, bij het aannemen van die eerste werknemer of bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. 


Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer weet waar je aan toe bent en zoeken snel naar een oplossing. Wij helpen jou de juridische kant van je bedrijf in orde te hebben zodat jij je kan gaan focussen op je eigen passie, want dat is uiteraard  de reden dat je met je bedrijf gestart bent. 

Onze diensten 

Advies

Wij geven jou de nodige adviezen om jou te helpen een oplossing te vinden voor je probleem

Documenten

Wij stellen juridische documenten (contract, algemene voorwaarden,…) op, op maat.


Geschillen

Een dagvaarding ontvangen of geconfronteerd met een geschil? Wij helpen graag verder

Wat anderen zeggen…

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Evelyne Mertens
.Joyce heeft me enorm snel én deskundig geholpen bij de opmaak van mijn juridische documenten. Haar service was professioneel, ze legt de zaken duidelijk uit en als kleine zelfstandige vond ik haar tarief transparant en correct.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Djuli Bravenboer

Joyce heeft alle legal docs voor mijn zaak in orde gebracht. Ze heeft me snel geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd. Ik kende er zelf niet zo veel van, maar heb me nooit bezwaard gevoeld om al mijn vragen te stellen. Heel persoonlijk, toegankelijk en laagdrempelig, exact waar ik naar op zoek was!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Chloé Wolfs

Joyce zorgde ervoor dat ik 100% in orde ben met de legal shizzle van mijn eenmanszaak als copywriter. Ze was goed bereikbaar bij vragen en dacht met me mee.

Ms. Nameless
Add Your Stars